"Du kan ringa mig när som helst på dygnet om du behöver mig, det vet du".
 
Låter det bekant? Vänner brukar säga så. Åtminstone har jag fått höra det åtskilliga gånger i mitt liv. Tyvärr tänker jag alltid inombords att det bara är något man säger.. utan att verkligen mena det till hundra procent. En av mina bästa vänner på högstadiet sa just de där orden. Jag trodde på dem, man vill ju gärna göra det. Vi kunde prata om allt, vi var bästisar.
 
En gång i mitt liv har jag ringt en vän efter midnatt av orsaken "behöver en vän att prata med". Ledsen och nere, minns ej varför men behövde prata av mig. Det var just till nämnda bästis jag ringde. Det var tydligt att det inte var okej. Hon lät mig hållas men det var uppenbart att jag borde låtit bli att ringa.
 
Har man som jag redan problem med att känna sig som en börda så.. tja.. låt oss säga att jag inte nyttjat "ringa en vän" sen dess på det sättet.
 
Säg inget du inte menar.
Ibland undrar jag vem jag skriver för i min blogg. Min egen skull, ja - för all del, men.. jag skulle ju lika gärna kunna skriva i en "vanlig" dagbok. Så som jag gjort i många år förut, men det minns jag inte när jag gjorde sist.. jag vet bara att det var när jag jobbade kvar på mitt gamla jobb. Skulle tippa på att det var någongång under 2011.. Hur som helst, det är mycket lättare att skriva på datorn än att faktiskt ta sig tid att sätta sig med papper och penna. Dock.. tar jag mig inte tid att skriva på datorn heller, så som jag skulle vilja och så som jag ibland känner att jag behöver. Dessutom går det inte att skriva allt som i a l l t. Hur mycket lösenord och alias man än gömmer sig bakom.. Å andra sidan känner jag inte att jag kan skriva ner allt som i allt i pappersform heller.. Håhåjaja. Alla dessa problem.. Eller inte.

Jag skriver för att jag vill kunna gå tillbaka och läsa i framtiden, minnet är ibland inte som det ska och då är det smidigt att kunna bläddra bakåt i bloggen och läsa när saker hänt och sådär.

2001 försökte min dåvarande pojkvän få mig att börja blogga, på en egen hemsida eller på hans eller vad det nu var. Jag sa att jag var fullständigt nöjd med att bara skriva i min vanliga dagbok (pappersform) och på Lunarstorm (!) där jag skrev låååånga nonsensdagböcker så gott som dagligen. Jag tyckte det lät fånigt att "blogga" utöver det dessutom. Inte behövde jag någon mer plats att ordbajsa på..

.. skriver jag i min blogg 12 år senare. :)

Det här är också ordbajsande. I allra högsta grad.

För mig. För dig. För.. alla.

Nog nu.
Den här bloggen alltså, oerhört försummad för det mesta. Vill gärna skriv ner blaj här oftare men får inte tummen ur, trots att jag har en massa ord på lager redo att basuneras ut i cyberspace med hjälp av bloggen. Typiskt.

Jag har jobbar från igår till idag, slutade 08.15 imorse. Kom i säng 01.15 men somnade inte förrän klockan två och så vaknade jag vid sju. Trött idag? En aning. Nu är det inget jobb för min del igen förrän 22/8. Då jobbar jag mitt första dygn, sen rullar det på med ett dygnspass i veckan och i övrigt ledig/föräldraledig. Måste måste måste räkna ut hur länge dagarna räcker så att jag vet när jag måste ansöka om dagisplats till Lillknubben. Vill inte, men ett nödvändigt ont. Sen.. någongång.
 
Inatt drömde jag att jag skulle resa till Grekland. Det var nice! Vaknade dock ur den drömmen så snart jag kommit fram till hotellet. Typiskt nog.. Hade gärna plaskat i medelhavet i drömmen, då det knappast blir av i verkligheten. Inte än på ett tag iallafall!

Skönt att ha min häst hemma i stallet igen, hon fick komma hem i onsdags. Enda problemet som hon har just nu är att hennes luftvägsproblem har förvärrats igen så hon hostar en hel del varje morgon. Inte kul. Pratat med veterinären om det och vi kom fram till att hon ska puffas igen så som i höstas. Dock en gång om dagen istället för två som då, hoppas det räcker och trycker tillbaka symptomen tillräckligt! Måste blötlägga hennes hö också i väntan på hösilageinköp..

Lillknubben sover än, 10.10. Skulle tro att han vaknar när som helst nu. Saknat honom! Såklart. Det gör jag alltid när jag är på jobbet, det är ju bara då jag inte får sova med honom i närheten (i sängen bredvid eller i våran säng)..

Huuuu vad jag är trött idag. *gäspar*