Försummad.

0kommentarer

Den här bloggen alltså, oerhört försummad för det mesta. Vill gärna skriv ner blaj här oftare men får inte tummen ur, trots att jag har en massa ord på lager redo att basuneras ut i cyberspace med hjälp av bloggen. Typiskt.

Jag har jobbar från igår till idag, slutade 08.15 imorse. Kom i säng 01.15 men somnade inte förrän klockan två och så vaknade jag vid sju. Trött idag? En aning. Nu är det inget jobb för min del igen förrän 22/8. Då jobbar jag mitt första dygn, sen rullar det på med ett dygnspass i veckan och i övrigt ledig/föräldraledig. Måste måste måste räkna ut hur länge dagarna räcker så att jag vet när jag måste ansöka om dagisplats till Lillknubben. Vill inte, men ett nödvändigt ont. Sen.. någongång.
 
Inatt drömde jag att jag skulle resa till Grekland. Det var nice! Vaknade dock ur den drömmen så snart jag kommit fram till hotellet. Typiskt nog.. Hade gärna plaskat i medelhavet i drömmen, då det knappast blir av i verkligheten. Inte än på ett tag iallafall!

Skönt att ha min häst hemma i stallet igen, hon fick komma hem i onsdags. Enda problemet som hon har just nu är att hennes luftvägsproblem har förvärrats igen så hon hostar en hel del varje morgon. Inte kul. Pratat med veterinären om det och vi kom fram till att hon ska puffas igen så som i höstas. Dock en gång om dagen istället för två som då, hoppas det räcker och trycker tillbaka symptomen tillräckligt! Måste blötlägga hennes hö också i väntan på hösilageinköp..

Lillknubben sover än, 10.10. Skulle tro att han vaknar när som helst nu. Saknat honom! Såklart. Det gör jag alltid när jag är på jobbet, det är ju bara då jag inte får sova med honom i närheten (i sängen bredvid eller i våran säng)..

Huuuu vad jag är trött idag. *gäspar*

Kommentera

Bara jag kan se din e-mail, lovar att inte spamma.