Bättre.

1kommentarer

Den här dagen är bättre än gårdagen gällande humör och sådär, sämre gällande huvudvärk och sådär. Plus minus noll kanske man kan säga då. Ligger på minus på sömnkontot och det i kombination med att jag tydligen är förkyld light (snorigare än vanligt - utöver den här snorigheten/nästäppan som graviditeten fört med sig) har gett mig huvudvärk. Nåja, det är relativt lugna aktiviteter idag trots tvätteftermiddag - mannen som bär kläderna till och från tvättstugan. Jag är bara med och laddar i och ur maskiner samt viker en del av tvätten. Heja oss som samarbetar, gällande tvätten så gör vi det visserligen i vanliga fall också, men ändå.

Igår åkte vi och handlade lite och hämtade ut två gratisboxar för oss gravida/nyblivna föräldrar. En från Kronans Droghandel och en från Barnens Hus. Detta och övriga gratispaket vi fått/hämtat tidigare för att bebis bland annat har inte mindre än sju nappar som kan användas 0-6 månader. Två av dem har självlysande "ring" (där man håller..) så de syns i mörker, förutsatt att man utsatt dem för ljus innan förstås. ;)

Inhandlat det sista inför bebisens ankomst. Bland annat extra stora tjocka bindor till mig att ha efter förlossningen och om det hela skulle starta med vattenavgång - trosskydd hjälper föga i det fallet liksom.. Köpt hem blöjor, två salvor, olja och lite annat smått  som behövdes. Materiellt är vi förberedda inför bebisens ankomst. När det gäller "förberedda" rent mentalt så.. ehrm.. Jobbar på det. Blir mer och mer verkligt. Speciellt då vid blöjinköp igår - inse att det är till vår bebis (!) och så idag när jag kört två maskiner med diverse bebisplagg. En maskin med filtar och sängkläder osv och nu ska vi ner till tvättis en sista gång för att hämta upp saker ur torktumlaren och för att tömma tvättmaskinen som innehåller bebiskläder. Bodys, ett par mössor, byxor och någon tröja. Resten (strumpor , overaller osv) får bli nästa gång vi tvättar. Kommer kännas skumt att ha bebiskläder på tork härhemma utan att ha en bebis som använder dem (just nu). Galet det här, men spännande - förstås. :)

Hur som helst.. ner till tvättstugan. Sen är det slappa resten av dagen.1 kommentarer

Fröken Nattfrost

10 Sep 2012 21:31

Hm.. har fortfarande inte hämtat ut någon av gratisboxarna...

Svar: Jag/vi har hämtat ut.. hm.. En från Apoteksgruppen, en från Kronans droghandel och en från Babyproffsen (plus en likadan från Barnens Hus - bara det att vi hämtade ut ett på varsitt ställe. Jag från babyproffsen och Peti från Barnens Hus). :D
Och så gillade vi båda Bambino (https://www.facebook.com/BambinoBaby/app_205194142918344) på facebook och fick varsin sked hemskickad. Dessutom har vi båda gillat "MAM" (såg att du också gör det) på FB för gratis napp (x2). Gratis är trevligt. ;)
H S

Kommentera

Bara jag kan se din e-mail, lovar att inte spamma.