21

2kommentarer

20+0, dvs vecka 21 är här. Tänka sig. Halvvägs, på ett ungefär.

Känner av rörelser allt oftare, då och då under dagen och inte som förut - mest på morgonen och kvällen. Det buffas och bökas, ser utanpå att det rör sig/sparkas därinne. Mamma påstår att det definitivt är en kille - sparkas när han inte har något annat att göra liksom. Nåja, vi får väl se i oktober helt enkelt vad det är för en som tittar ut.

Igår fick jag hem lite traderavinster och sådär. Bland annat en yttepyttemössa. Sjukt liten! Ja.. tills jag började tänka på att den där storleken på huvudet (ev lite mindre) ska ut genom ett alldeles för litet hål. Då kändes inte mössan yttepytte längre. Söt ändå, så länge jag låter bli att tänka på att något som ska passa i de där kläderna ska ut genom mitt underliv. ;)

Idag kom ytterligare ett par saker med posten. Ett par bebisstrumpor modell toksmå, ett par byxor och en mysig fleeceoverall. Bebis slipper frysa i höst! Brabra. Nu väntar jag bara på ett klädpaket (som dyker upp inom ett par dagar med Schenker) och sedan är det lugnt på klädfronten ett tag framöver. Alltså inköp av dem. :)
Tradera är en himla fiffig sida det, vilka fynd man kan göra för billig peng. Som de där bebisstrumporna. 1:- och så 6:- frakt på det. Sju spänn känns helt okej.. :)

Om 20 minuter ska jag åka till jobbet. Det är dags för mitt vanliga onsdagspass, dvs 17-08. Det ska nog gå bra även om jag har lite ont i ryggen idag, men det är inget som hindrar mig på jobbet just idag. Kan ta det lugnt och undvika att böja mig ner alltför mycket/ofta. Onsdagkvällar brukar vi (jag och brukaren) titta på ett par tv-program på fyran, men det är trååååkig fotboll som sänds istället ikväll. Dåååligt! :(

Apropå jobb ja, i år blir det ingen semester för min del förutom dagarna innan bröllopet. Vilket iofs innebär att den veckan (28) jobbar jag enbart ett pass och det på tisdagen (8-17) och sedan jobbar jag inte igenom förrän tisdagen därpå. Lite ledigt blir det trots allt ändå alltså. Lika bra att passa på att jobba på inför föräldraledighet och sådant sedan. Räknar kallt med att jobba augusti ut och en bit in i september också om kroppen går med på det dvs. Håller tummarna för det!

Nu lär jag kolla mailen och lite annat innan jag drar på mig en något mer respektabel överdel (tröja) än sambons t-shirt som är alldeles för stor för mig. Använder hans t-shirtar som slapparkläder hemma. ;)

2 kommentarer

Fröken Nattfrost

31 May 2012 10:28

Var inte så säker på att det är en pojke för den lever om. ;) Jag var värst av alla i magen för mamma, jag sparkade som en... dåre. Hon fick aldrig en lugn stund.

Heidi

31 May 2012 10:37

Jag är inte övertygad om varken det ena eller det andra. Ingen aning om vad det kan tänkas vara för kön på bebisen därinne. Mamma däremot tror på en pojke, de flesta andra tror på en flicka. Vi får se. :D

Kommentera

Bara jag kan se din e-mail, lovar att inte spamma.